“Мій голос у порядку, але тіло слабке”. 74-річний Осборн повідомив про завершення гастрольної діяльності

“Як ви всі знаєте, чотири роки тому цього місяця я потрапив у велику аварію, де пошкодив хребет. Моєю єдиною метою на той час було повернутися на сцену. Мій голос у порядку, але після трьох операцій, лікування стовбуровими клітинами, нескінченних сеансів фізіотерапії та останнього нового лікування моє тіло все ще фізично слабке”, – написав артист.

За словами Осборна, він усвідомив, що фізично не здатний вирушити в концертний тур, який було скасовано раніше.

“Ніколи б не подумав, що мої гастрольні дні так закінчаться. Моя команда зараз вигадує ідеї, де я зможу виступати без поїздок із міста до міста та країни до країни”, – зазначив 74-річний музикант.

Артист попросив шанувальників повернути раніше куплені квитки на його концерти та подякував за кохання.



контекст:

Оззі Осборн народився 1948 року в Бірмінгемі. У 1968-му разом з Тоні Айоммі, Гізером Батлером і Біллом Уордом заснував групу Black Sabbath, що вплинула на формування хеві-металу і хард-року. 1977-го залишив групу і розпочав сольну кар’єру.

У світі продано понад 100 млн. записів Осборна (як у складі Black Sabbath, так і сольних альбомів).

У січні 2020 року артист зізнався, що у 2019 році у нього діагностували хворобу Паркінсона. Наприкінці лютого музикант скасував запланований на травень гастрольний тур No More Tours 2 Північною Америкою через необхідність пройти тривалий курс лікування.

Previous post Саакашвілі на суді вимагав адекватного лікування й звернувся до України
Next post Президент Австрії приїхав до Києва та відвідав Бучу (фото) — Київ — tsn.ua