“Полякової не буде. NK, Могилевської”. Режисер від України на “Євробаченні 2023” заявив, що в шоу буде задіяно українських артистів

“Є культові музичні твори, які зі сцени “Євробачення” ще не чули. Я дуже хочу, щоб культові музичні твори, які є обличчям України у світі, щоб вони прозвучали. Прозвучали у новій сучасній обробці. Мені важливо, щоб наша спадщина була не на рівні красивої української дівчини з вінком, а на рівні того, що це цілий культурний пласт, – розповів він. Якщо буде так, як задумали, можу сміливо сказати, що це буде найбільша кількість інтеграцій українських артистів до шоу “Євробачення”.

Відповідаючи на запитання, хто саме виступить в інтервал-актах “Євробачення 2023”, Ненов запевнив, що це не будуть українські артисти, з якими він раніше співпрацював як режисер. Він зазначив, що йдеться про виконавців, які були “причетні до “Євробачення” цього року.

“Олі Полякової там не буде. NK, Наталії Могилевської – всіх цих артистів не буде, тому що це конфлікт інтересів. Я люблю всіх своїх артистів, але не лобіюю нічиї інтереси”, – наголосив Ненов.

контекст:

“Євробачення 2023” відбудеться у Ліверпулі (Великобританія) від імені України, представники якої український гурт Kalush Orchestra – зайняв перше місце на “Євробаченні 2022” у Турині (Італія). 17 червня Європейський союз мовлення заявив, що конкурс не може бути проведений в Україні, оскільки в країні триває війна.

Участь у півфіналах візьмуть представники 31 країни. Україну представлятиме український гурт Tvorchi c піснею Heart of Steel.

Два півфінали пройдуть 9-го та 11 травня, а фінал конкурсу заплановано на 13 травня. За підсумками півфіналів буде відібрано по 10 фіналістів.

Вони виступлять у фіналі конкурсу разом із учасником з України та представниками “великої п’ятірки” (Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція – головні спонсори “Євробачення”, представники цих країн виходять у фінал автоматично).

Слоганом конкурсу є фраза United By Music, а логотип є електрокардіограму із сердець жовтого, блакитного, синього та рожевого кольорів.

Окрім Могилевської, Полякової та NK, Ненов співпрацює зі співаками Златою Огневич, Іриною Білик як постановник їхніх концертних шоу та режисер відеоробіт.

Previous post як не стати жертвою фальсифікаторів, роз’яснили експерти — Укрaїнa — tsn.ua
Next post ОДП заявив про викриття керівництва департаменту поліції на “кришуванні” борделів – новини України, Політика