Яценюк про слова Повалій про Путіна: Мені бридко від її слів. Вона

Про це він сказав в інтерв’ю засновнику видання “ГОРДОН” Дмитру Гордону, коментуючи заяву української співачки Таїсії Повалій, яка проживає в РФ.

Артистка в інтерв’ю, яке 24 січня опублікували на одному з російських пропагандистських сайтів, заявила, що підтримує напад РФ на Україну, і назвала це своїм порятунком.

“Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією, – заявила Повалій. – У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і своє, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає”.

Путіна вона назвала людиною, “яка може зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму”.

“Мені не моторошно, мені бридко. Вона чудовисько, от і все. Це не те, що нижче людської гідності, там ніякої гідності немає. Щоб це було нижче, потрібно мати хоч якусь людську гідність. І повірте мені, таких до біса” , – висловився екс-прем’єр.

Такі люди, як Повалій – це навіть не пристосовані люди, заявив лідер “Народного фронту”.

“Це навіть не поліцаї. Це просто якісь чудовиська в людській подобі, які не мають ні честі, ні совісті. У них вже давно немає батьківщини, і вони точно за такі речі мають отримувати кримінальну справу”, – переконаний Яценюк.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Повалій було внесено до бази сайту theylovewar.com за замовчування російської агресії проти України. Її інтерв’ю російському пропагандистському сайту – перший публічний вислів на підтримку російської агресії.

16 квітня 2022 року Повалій вийшла на сцену Кремля у компанії російських артистів, які підтримують напад РФ на Україну. 9 травня в ефірі російського пропагандистського каналу “Росія 1” показали виступ Повалій перед російськими окупантами у Кремлі.

У жовтні президент України Володимир Зеленський підписав рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження санкцій щодо артистів, які підтримали політику Путіна. До цього списку в тому числі було включено і Повалій.

Previous post Американська компанія пропонує Україні два бойових дрони за один долар – WSJ
Next post Яку тактику застосовують російські війська у битві за Бахмут — tsn.ua