“Зайшов на чайку”. Як вісім років тому розпочинався службовий роман Осадчої та Горбунова. Три найяскравіших фото пари до весілля та п’ять після

Горбунов та Осадча до початку роману були знайомі близько 12 років. За рік до початку стосунків вони разом святкували 31-річчя Осадчої в одній компанії на роботі.



Горбунов часто з’являвся у нових випусках передачі “Світське життя” на “1+1”, беззмінною ведучою якої була Осадча.


Фото: Юлія Бориско / Facebook (архив 2014 год)

Фото: Юлія Бориско / Facebook (архив 2014 год)


У репортажі, який у травні 2017 року був опублікований на YouTube-каналі цього проекту, Горбунов розповів, що при зустрічах Осадча віталася з ним, але завжди дивилася “крізь нього”. За словами ведучого, тоді він і подумати не міг, що Осадча буде його дружиною.

У цьому зізналася і сама ведуча. “Я не могла уявити, що моїм чоловіком буде Юра Горбунов”, – заявила вона лише через кілька місяців після весілля.

Роман пари розпочався на зйомках другого сезону проекту “Голос країни. Діти” наприкінці 2015 року. За словами Горбунова, на момент, коли почалися прямі ефіри, вони з Осадчою вже були у відносинах.

“За лаштунками протікав службовий роман, який завершився створенням нової родини”, так описала в цьому репортажі відносини з Горбуновим Осадча.



“Все почалося з того, що я підвозив Катю, закінчувалися зйомки “Голосу. Діти”. І ось так “зайшов на чайок”, – розповідав восени 2022 року Горбунов.

За словами Осадчої, першим у коханні освідчився Горбунов, а ініціатором стосунків була вона.

Третій сезон проекту у 2016 році Осадча вела, приховуючи вагітність.



Через два роки Горбунов в інтерв’ю Осадчій пожартував, що у нього було “божевільне весілля”.

“У мене після весілля народилася дитина буквально через кілька днів. Дружина ось така була на своєму весіллі”, поділився спогади з ведучою дружиною, зображуючи руками її вагітний живіт.


Скриншот: gorbunovyuriy / Instagram

Скриншот: gorbunovyuriy / Instagram


Цього року первістку Горбунова та Осадчій Івану виповниться шість років. Він народився 18 лютого 2017 року.



У 2021 році Осадча та Горбунов стали батьками вдруге. Їхній молодший син народився 19 серпня 2021 року. Батьки назвали дитину Данилом.



Тепер родина Горбунова та Осадчої виглядає ось так.



Осадча також має старшого сина Іллю (2002). Його батько – бізнесмен Олег Поліщук. 2021 року Ілля закінчив школу. Він навчається в Мерілендському університеті (США) на айтішника, а на Різдво приїжджав до України.



Previous post Чому Росія не зможе захопити Донбас до березня
Next post Білий дім та ЦРУ назвали брехнею повідомлення, що Байден пропонував Києву мир за 20% території.