“Проведемо обряд зі спалювання вгадайте когось”. Чичваркін проведе у Віндзорі благодійну вечерю на підтримку України. Ціна квитка £10 тис

Благодійна вечеря відбудеться на дачі Чичваркіна у Віндзорі. Вартість квитка становить £10 тис. (близько 460 тис. грн., зазначається у публікації.

Виручені гроші передадуть благодійному фонду “Відчуй”, заснованому українським волонтером Татою Кеплер. Фонд допомагає військовим медикам, відправляючи на фронт ліки та амуніцію.

Також частина коштів буде передана благодійній платформі Save the Spot, яка збирає гроші на відновлення культурних пам’яток, зруйнованих російськими окупантами.

Проведемо обряд зі спалювання вгадайте кого (традиції, скріпи)”, зазначив Чичваркін.

Він зазначив, що раніше подібний захід на підтримку України провела російська блогерка Ніка Білоцерківська у своєму будинку у Франції.



контекст:

Чичваркін народився 1974 року в Ленінграді (зараз – Санкт-Петербург). У 1997 році разом з другом він створив компанію “Євросєть”, яка згодом стала найбільшим російським стільниковим ретейлером.

2008 року російські силовики провели обшук у центральному офісі фірми, розслідуючи справу про викрадення колишнього експедитора “Євросети”, якого служба безпеки компанії звинувачувала в крадіжках стільникових телефонів. У тому ж році Чічваркін та його партнер продали “Євросєть”. У 2009 році Росія оголосила бізнесмена у міжнародний розшук. Справу проти нього закрили на початку 2011 року, але Чичваркін відмовився повертатися до країни, побоюючись нових переслідувань.

Чичваркін займається бізнесом у Великій Британії, де має винний магазин Hedonism Wines у Лондоні.

Бізнесмен засудив повномасштабне вторгнення РФ до України.

Previous post що взяти з собою на війну — tsn.ua
Next post Жінка, з якою принц Гаррі втратив цноту у 16, вийшла на зв’язок і показала, де відбувся їхній перший секс: фото, відео