“Нове обличчя” Мадонни, декольте Клум та чорний горох Твейн. Найяскравіші образи на “Греммі 2023”. Фото

Американська співачка Мадонна обрала для заходу чорний костюм, що складається з довгої спідниці та приталеного піджака. Свій образ вона доповнила білою сорочкою, а волосся заплело в коси. Артистка вийшла на сцену, щоб оголосити переможців у номінації “Найкраще поп-виконання дуетом чи гуртом” – німецьку вокалістку Кім Петрас та бриатського співака Сема Сміта

Табоїд Page Six пише, що після появи артистки на публіці її шанувальники запідозрили, що 64-річна Мадонна зробила собі “нове обличчя”.



Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес з’явилася на премії у темно-синій сукні з декольте та шлейфом у супроводі чоловіка, американського актора Бена Аффлека. Актриса вийшла на сцену, щоб вручити статуетку британському співаку Гаррі Стайлзу, який став переможцем у двох номінаціях: “Найкращий вокальний поп-альбом” та “Найкращий альбом року” за альбом Будинок Гаррі.



Канадська співачка Шанайя Твейн обрала для заходу білий костюм у чорний горох, доповнивши образ циліндром у тон.



Американська виконавиця Cardi B з’явилася на червоній доріжці премії у синій сукні, що декольтувала, з об’ємною верхньою частиною.



Німецька модель Хайді Клум з’явилася на премії в компанії свого чоловіка, учасника німецького гурту Tokio Hotel Тома Каулітца, пише Page Six.

Вона вибрала для заходу облягаючу золотисту сукню з глибоким декольте.



Тріумфатор премії, американська співачка Бейонсе з’явилася на церемонії у сріблястій сукні з нюдовим ліфом без бретельок. Свій образ вона доповнила довгими рукавичками.



Танцівниця та ведуча Блек Чайна засвітилася на премії у чорному боді з капюшоном та пір’ям, доповнивши образ рукавичками.



Переможців премії “Греммі 2023” можна переглянути тут.

Previous post в країні оголосили тижневий траур — Світ — tsn.ua
Next post у НАНУ дали відповідь — Укрaїнa — tsn.ua