Саліванчук розповіла, як ставиться до Ольги Сумської, старша дочка якої Паперна живе та працює в РФ

На уточнююче запитання журналіста Слави Дьоміна, кого вона має на увазі, Саліванчук зізналася, що йдеться в тому числі про старшу дочку української артистки Ольги Сумської, що проживає в РФ, актрису Антоніну Паперну.

“Сумська тут волонтерить, веде інформаційну війну і нікому не говорить про свою дочку”, сказала Саливанчук.

Актриса припустила, що Паперна не залишила РФ через любов до чоловіка, російського актора Володимира Яглича.

“Але щось треба робити. Невже вони думають, що у них там далі буде нормальне життя? Думаю, ні. Мені б так хотілося, якщо чесно”, – зізналася актриса.

За словами Саліванчука, до Сумської вона ставиться з великою повагою і не вважає, що актриса має нести відповідальність за рішення своєї 32-річної доньки.

“Вона дуже хороша та талановита. Я не вважаю, що її повинні хейтити. Тому що коли діти вже дорослі, батьки не відповідають за своїх дітей, так само, як діти не відповідають за своїх батьків, підсумувала вона. Оля не може відповідати за свою дочку. Тому що вона — доросла жінка, мати. Це її вибір і їй із цим жити”.

контекст:

Паперна полягає у стосунках із Ягличем із 2015 року. У них двоє дітей: дочка Єва (2017) та син Данило (2020). Родина проживає у Москві (РФ). Паперна знімається у російських проектах.

24 лютого 2022 року, у день нападу РФ на Україну, Паперна заявила, що все це жахливо, але не стала називати Росію країною-агресором. Сумська, коментуючи замовчування донькою війни, пояснила це “тотальною залежністю від обставин”.

25 квітня Сумська, відповідаючи на запитання, чому її дочка не виїхала з РФ, заявила, що вона не може залишити свій будинок у країні-агресорі. Пізніше акторка заявила, що не виправдовуватиметься за позицію своєї доньки.

2014 року Сумська в інтерв’ю “1+1” говорила, що її дочка має намір відмовитися від українського громадянства та отримати російський паспорт. За словами Сумської, на той момент вони вже заплатили за паспорт РФ 1,5 млн. грн.

Previous post один із енергоблоків включили після ремонту, але генерації все ще недостатньо
Next post Британія ввела санкції проти коханки путіна та матері його дочки Світлани Кривоногих (фото)