Тренд “голі нігті”. Зеленська відмовилася від червоного манікюру на користь мінімалістської естетики. Фото до та після

Особливістю такого манікюру є натуральна довжина нігтів, їхня округла форма, а також нюдовий лак, відтінок якого підходив би до відтінку шкіри. Важливим акцентом при створенні трендового манікюру в стилі голі нігті є блискуче глянсове покриття.

З манікюром у стилі “голі нігті” у 2023 році на червоних доріжках публічних заходів з’явилися американська актриса та співачка Дженніфер Лопес, американська актриса Аня Тейлор-Джой, американська співачка та актриса Селена Гомес, наголошується у статті.

Перша леді України Олена Зеленська останнім часом також з’являється на публіці з манікюром у стилі голі нігті.

Інтернет-видання “ГОРДОН” зібрало добірку знімків, на яких дружина українського президента Володимира Зеленського зображена з трендовим нюдовим манікюром, а також публікує фото Зеленської, зроблені до повномасштабного вторгнення РФ в Україну – nа багатьох з них перша леді знята з нігтями червоного кольору, але вже більше року як відмовилася від яскравого маніюра.

контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. Пара має двох дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України, яке розпочалося у лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні. Донька Зеленських восени стала студенткою.

Previous post Всесвітній день боротьби з туберкульозом: лікарі фіксують негативну динаміку на Закарпатті
Next post Коригувальниця російських ракетних ударів по лікарнях у Миколаєві проведе за ґратами 11 років