Путін наказав дати армії “засоби ураження” та вивчати зброю НАТО

Путін наказав дати армії  засоби ураження  та вивчати зброю НАТО

Фото: Getty Images

Путін наказав дати армії РФ “засоби ураження”

Глава Кремля наказав забезпечити постачання “засобів ураження” російським військам, а також “вивчати західну зброю”.


Президент Росії Володимир Путін на засіданні з питань розвитку оборонно-промислового комплексу закликав забезпечити постачання “засобів ураження” в армію РФ, а також “вивчати західну зброю”, що застосовується в Україні. Про це повідомило провладне російське інформагентство РІА Новости у вівторок, 20 вересня.


“Організаціям ОПК необхідно в найкоротші терміни забезпечити постачання необхідного озброєння та техніки до військ, засобів ураження”, – заявив глава правлячого режиму РФ.


 


Він також додав, що планує обговорити з представниками військової промисловості постачання зброї саме до військ, які перебувають в Україні.


 


Глава Кремля наголосив на необхідності вивчати зразки західної зброї, яка застосовується в Україні. При цьому він додав, що російські аналоги нібито ефективно “протистоять” їм.


 


“На підтримку нинішнього режиму в Києві, як відомо, фактично кинуто всі запаси арсеналів НАТО, а це означає, що ми повинні і можемо їх вивчати ці арсенали і те, що там є, і те, що використовується проти нас”, – заявив Путін.


 


Він також хоче, щоб в оборонній сфері було 100% імпортозаміщення. З цією метою він закликав наростити виробничі потужності та скоротити терміни виробництва.


 


Нагадаємо, в Міноборони США заявили, що Путіну доведеться змінити цілі війни в Україні, оскільки військова поразка та нестача ресурсів доводять нездатність Росії досягти своїх початкових намірів.


 

Previous post На тлі новин про "референдуми" на російських біржах – значний обвал
Next post 21 вересня Різдво Пресвятої Богородиці, народні традиції та заборони на Другу Пречисту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *