Tesla дуже дорога в ремонті – власник Артем Березун заплатив понад 32 тисячі за плату

Власник авто називає це суцільним розчаруванням

Купуючи електрокари, їхні майбутні власники сподіваються на тотальну економію — на пальному, заміні мастила та інших процедурах, які не потрібні авто з електричним двигуном.

Та в деяких випадків власники по-справжньому розчаровуються своїми машинами. Так сталось з українським водієм, який є власником Tesla. Відповідне відео опублікував у Фейсбуці Артем Березун.

Зокрема, чоловік розповів про вартість ремонту свого електрокара. Його Tesla 2016 року випуску зламалась — вийшла з ладу плата, розміщена біля батареї. Вартість ремонту вражає — 32 530 грн.

“Довго прийдеться на бензині економити, щоб “відбити”, — констатує власник.

Чому ремонт електрокарів такий дорогий?

Ремонт електрокарів може бути дорогим з кількох причин. Це насамперед те, що електромобілі використовують спеціалізовані компоненти, такі як літій-іонні акумулятори та електродвигуни. Ці компоненти можуть бути дорогими, і їх заміна або ремонт може влетіти у “копієчку”. У багатьох регіонах сервісних центрів для електромобілів немає, а запчастини треба замовляти з-за океану. Це суттєво підвищує ціну і змушує чекати.

Крім того, ремонт і обслуговування електромобілів вимагає спеціалізованих навичок та кваліфікації. Механіки повинні бути підготовлені до роботи з високовольтними системами та іншими унікальними аспектами електромобілів.

Раніше “Телеграф” писав, що Tesla Cybertruck майже неможливо відремонтувати. Це просто кошмар для власників та майстрів.

Previous post білль про допомогу Україні буде винесено на голосування
Next post у НАБУ повідомили, що викрили схему на Чернівецькій митниці