Райффайзенбанк, який оголошував про звільнення з РФ, збільшує штат

Райффайзенбанк не тільки не збирається йти з Росії, як було оголошено ним рік тому, але й планує розвивати бізнес у країні, розмістивши з грудня 2023 майже 2,5 тисячі оголошень про пошук співробітників для свого російського підрозділу.

З них майже 1500 оголошень стосуються пошуку безпосередньо менеджерів із продажу та фахівців з обслуговування клієнтів, повідомляє Financial Times.

Видання звернулося за коментарем до головного офісу Raiffeisen Bank International. Там заявили, що на вимогу глави австрійського фінансового конгломерату Йоханна Штробля вже проведено розслідування. Воно показало, що оголошення про пошук співробітників нібито були написані з урахуванням довоєнної концепції розвитку банку, яку помилково не змінили. Насправді Raiffeisen Bank International продовжує спроби продати російський підрозділ, в якому скорочує кількість персоналу. Журналісти Financial Times стверджують, що це не відповідає дійсності.

  • У липні минулого року агентство Reuters з посиланням на свої джерела повідомляло, що Raiffeisen Bank International відкладає відхід з російського ринку в надії на те, що війна Росії з Україною незабаром завершиться, і що це рішення підтримала австрійська влада, яка не хоче повного розриву відносин з Москвою.
  • За даними Financial Times, за перший рік повномасштабної війни російський підрозділ Райффайзенбанку отримав рекордний прибуток – 3,6 мільярда євро.
Previous post ППО для України. Зеленський заявив: Україна хоче скликати засідання Ради України – НАТО | новини України
Next post питання щодо онлайн-казино розгляне РНБО