Білоруські прикордонники збивають дрон — відео викликало в мережі хвилю жартів

Прикордонники випустили багато набоїв, але “приземлити” дрон не змогли

Білоруські прикордонники останнім часом часто потрапляють у курйозні ситуації. Нещодавно українські колеги встановили поблизу прикордонного пункту проектор, з якого розповідали правду про війну в Україні, а сьогодні на білорусів напав нібито “український” дрон.

Відео стрільби білоруських прикордонників опублікував у своєму Telegram-каналі український майор ЗСУ та екс-командир полку “Азов” Максим Жорін. У мережі ці кадри висміяли.

На кадрах видно, як п’ятеро військових прикордонної служби Білорусі помітили у повітрі дрон і намагалися його збити з автоматів. Вони випустили чимало куль, але “приземлити” БПЛА їм так і не вдалося. Більше того, вони ледь не застрелили свого товариша по службі. До речі, на відео є кадри як з повітря від оператора дрону, так і з землі, мабуть, знімав хтось із білоруських прикордонників.

Командир скомандував прикордонникам прийняти положення лежачи, але вони зробили це неправильно і він закричав: “Положення лежачи! Давайте! Не так! На спину. Лягли на спину!”. Причому військовослужбовців здивував той факт, що дрон дуже крутився у повітрі. Ймовірно, саме з цієї причини вони й не спромоглися влучити по ньому.

Щодо оператора нібито українського БПЛА, то він не квапився відводити “пташку” і спостерігав за метушнею білорусів. До речі, один із прикордонників намагався пройти прямо перед позицією, з якої товариші по службі намагалися збити дрон, і ледь не дістав кулю в спину.

У мережі висміяли це відео. Причому не лише українці, а й самі білоруси, котрі в опозиції до влади. Вони вважали це відео наочним прикладом, чому Білорусь не вступила у війну.

  • Тепер ви розумієте, чому лукашенківська армія не бере участі у війні? Вони навіть стріляти не вміють!
  • Білоруських військових найкраще дивитися під музику із “Села дурнів”.
  • НАТа тремти!!
  • Які вони кумедні.
  • “Влучне око, криві руки. Ж**а тягнеться до науки!” (Жарт з мого дитинства).
  • Дурепа — вона є дурепа, з будь-якої позиції, що на колінах, що на спинці.

Раніше “Телеграф” розповідав про те, що атака дронів на кремль 3 травня потрапила на відеокамери. На кадрах видно, як БПЛА наближається до Сенатського палацу і вибухає над його дахом, після чого відбувається займання. Однак справжність цього відео поки не підтверджена.

Previous post Берлінська поліція розслідує витік інформації про візит Зеленського
Next post Світові зірки та навіть родичі. Хто відмовився відвідувати коронацію Чарльза ІІІ.