Атака дрона на Бєлгородську область сьогодні – де це сталося, що атакував, карта, відео

Окупантів переполохав нічний вибух

В Бєлгородській області знову вночі лунали вибухи. Цього разу в селищі Майський. Там помітили безпілотник який начебто атакував будівлю МВС.

Про це заявляють новинарні телеграм-канали рф. Заявляється, що дрон міг скинути вибухівку на будівлю відділу з питань міграції.

Російські силовики вночі оточили частину території та перекрили прохід. Місцеві мешканці вийшли подивитись, що там такого незвичайного і побачили уламки на дорозі. Ніяких офіційних пояснень не надавали.

Селище Майський — населений пункт на майже 8 тисяч осіб, що знаходиться на південний захід від Бєлгорода. У цьому селищі вже лунали вибухи, зокрема в червні минулого року. Зазначимо, що селище Майський знаходиться між українським кордоном та російським обласним центром.

Майський на карті

Майський на карті

Раніше “Телеграф” розповідав про ситуацію в прикордонній з Україною Бєлгородській області росії. Там точилися бої, що почалися 22 травня. Російські військові оголосили про контртерористичну операцію, частину місцевих евакуювали. В ніч на 23 повідомлялося про вибухи у будівлях МВС та ФСБ.

Previous post У Перу вилучили партію кокаїну зі свастикою на пакунках
Next post Аварія корабля на Місяці – приватний японський модуль впав у кратер – новини України,