У Грузії назвали зближення з Росією не “поступками”, а “стратегічною політикою терпіння” – новини України, Світ

Спікер парламенту Грузії Шалва Папуашвілі заявив, що зближення країни з Росією, якому сприяє правляча партія Грузинська мрія, називається не “поступками”, а “стратегічною політикою терпіння”. Його цитує видання Новини Грузія.

За його словами, відновлення дипломатичних відносин з Москвою нібито не обговорюється, а “про принципові поступки Росії не може бути й мови”.

“Ми не проводимо політику поступок Росії. Наша політика – це не політика поступок, а стратегічна політика терпіння”, – сказав Папуашвілі.

Він заявив, що національним інтересом Грузії є нібито “збереження миру та посилення економіки”, звинувативши в “політиці поступок” екс-президента Міхеїла Саакашвілі та його партію Єдиний національний рух.

За його словами, саме партія Єдиного національного руху нібито “продавала Росії стратегічні об’єкти”.

“Ми намагаємося уникати провокацій і різних загроз, у тому числі тих, хто звучить з Росії. Ми нікому нічого не віддаємо, ні за що не торгуємося. Наша головна мета – об’єднання країни та євроінтеграція. Для цього потрібні мир та економічний прогрес. Бідна та ослаблена країна не цікава ні абхазам та осетинам, ні західним партнерам”, – наголосив Папуашвілі.

Він закінчив тим, що за рішенням російського диктатора Володимира Путіна про відновлення прямих авіарейсів нібито стоїть “політична мотивація”.

Водночас, каже Папуашвілі, ціль цього рішення “важко визначити”.

Читайте також: Росія не поверне наші території в обмін на поступки – президент Грузії до уряду

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post USAID виділив $2 млн на гранти українському малому та середньому бізнесу – новини України, Економіка
Next post Соратнику терориста Пушиліна повідомили про підозру у державній зраді