Троє людей загинули, четверо поранені через ракетний удар по Сарнах на Рівненщині – голова ОВА

Троє людей загинули, четверо – поранені, двоє із них перебувають у тяжкому стані, через ракетний удар російських військ по Сарнах на Рівненщині, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

«Дві ракети влучили в об’єкти цивільної інфраструктури: це СТО із мийкою і ще один комплекс по ремонту автомобілів. За попередніми даними, троє загиблих, четверо потерпілих перебувають у лікарнях, двоє з них у тяжкому стані. Під завалами ще можуть бути люди, тому роботи тривають. На місці події є ДСНС і представники всіх силових структур», – повідомив Коваль у відеозверненні у телеграмі.

Дві ракети вдарили по місту ввечері 25 червня.

У ніч на 25 червня територію України, за даними військового командування, «масовано обстріляли» ракетами, випущеними у тому числі з території Білорусі.

Зокрема, на Житомирщині внаслідок ракетного удару загинув військовий, ще один був поранений. На Львівщині постраждали четверо людей. Внаслідок обстрілів Дніпропетровщини постраждала одна жінка.

Previous post Кремль прагне підкорення та русифікації України і культивує в Росії «ультраправий націоналізм» – посол США при ОБСЄ
Next post Лідери G7 погодили ембарго на російське золото – ЗМІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *