Джонсон оптимістично оцінює плани України на зміни ходу війни

Джонсон оптимістично оцінює плани України на зміни ходу війни

Фото: ЕРА

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон

Борис Джонсон погодився з необхідністю постачати в Україну нове озброєння та вражений тим, як українці ефективно навчаються його використовувати.


 

Українська влада має реалістичний план, здатний змінити хід війни, і вона поділилася ним з партнерами. Про це заявив журналістам у Мадриді прем’єр Британії Борис Джонсон, повідомляє Європейська правда.


 


Повідомляється, що Джонсон оптимістично оцінює можливості Києва, а також нагадав про свій несподіваний приїзд до Києва за тиждень до самітів G7 і НАТО.


 


“Я їздив в Україну перед тим, як почалася ця низка самітів, саме для того, щоб зрозуміти, яке бачення у Зеленського та української влади. І вони, дійсно, бачать шлях, як змінити динаміку війни цього року, навіть у найближчі місяці. І тому наразі важливо допомагати, наскільки ми можемо, щоб Україна утрималася”, – повідомив прем’єр Британії.


 


Борис Джонсон погодився із необхідністю постачати в Україну нове озброєння.


 


“З цим пов’язані поставки в Україну РСЗВ, які мають особливе значення. І я вражений тим, як українці ефективно вчаться їх використовувати. Я вважаю, що Україна має те, що необхідно, аби відкинути Росію на ті кордони, де вони були до 24 лютого 2022 року. А це саме той результат, якого, як каже Володимир Зеленський, він планує досягти”, – додав Джонсон.


 


 


 


 

Previous post Економіка Росії прискорила падіння у півтора рази
Next post Amnesty International опублікувала результати розслідування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *