У Росії почалася “рейкова війна” – ЗМІ

У Росії почалася  рейкова війна  – ЗМІ

Фото: Guberniaband

Російські партизани надихнулися прикладом білорусів і теж почали “рейкову війну”

У Росії партизани надихнулися прикладом білоруських “колег” іпочали “рейкову війну”, щоб завадити російським військам у війні з Україною.


 

Російські партизани після повномасштабного вторгнення РФ в Україну почали “рейкову війну”, щоб перешкодити перевезенню військової техніки Росії. Також вони підпалюють військкомати і влаштовують інші диверсії, щоб зупинити російський напад, повідомляє видання The Insider у вівторок, 5 червня.


 


У повідомленні сказано, що з 24 лютого на території Росії зафіксовано щонайменше 23 атаки на військкомати. З цієї кількості 20 – підпали “коктейлями Молотова”. ЗМІ зазначають, що за атаками стояли різні групи – ліві анархісти, проукраїнські активісти й ультраправі.


 


У період з березня по червень раптово зійшли з рейок 63 товарні поїзди, повідомляє видання. Відповідальність за “рейкову війну” взяли на себе представники “Бойової організації анархокомуністів”. Зокрема, вони затримали прибуття поїздів до військової частини у Володимирській області, де розміщено арсенал Головного управління міноборони РФ.


 


“На жаль, диверсію було виявлено ввечері 25 червня. Але навіть у такому вигляді диверсія завдала шкоди противнику, затримавши пересування складів з військовим обладнанням і завдавши економічних збитків у зв’язку з необхідністю відновлення залізничних шляхів”, – сказано в повідомленні.


 


Російські партизани заявили, що вони надихнулися білоруським рухом “рейкових військ”, які підірвали логістику армії РФ під час війни.


 


 


 

Previous post Тенісистка Людмила Киченок у дуеті з Оленою Остапенко з Латвії вперше за 18 років представить Україну у півфіналі парного Уїмблдону
Next post Фінляндія заарештувала сотні російських вантажних вагонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *