У Брянській області РФ пролунали вибухи у військовій частині – ЗМІ

У Брянській області РФ пролунали вибухи у військовій частині - ЗМІ

Фото: ДонПресс

Жителі Брянської області повідомили про вибухи (ілюстративне фото)

Російські засоби масової інформації запевняють, що ЗСУ нібито обстріляли низку прикордонних населених пунктів.


 


Жителі Брянської області РФ у п’ятницю вранці, 29 липня, почали повідомляти у соцмережах про вибухи і почали публікувати фото та відео з клубами диму. Частина очевидців заявила, що так звані “хлопки” були чутні з боку місцевих військових частин армії Росії. Про це повідомляє російський Telegram-канал Підслухано Брянськ.


 


У повідомленні йдеться, що мешканці села Климове “сьогодні прокинулися від серії гучних “хлопків” (так у російських ЗМІ прийнято називати будь-які вибухи, – ред.)”.


 


У російських соцмережах заявили, що це “ЗСУ обстріляли”, Климове, Курковичі та Клинці. Однак у Клинцях місцеві паблики запевняють, що “не було жодного обстрілу”.


 


У Клинцях дислокується 488-й мотострілковий полк ЗС РФ, який, за словами чиновників України, ще на початку березня був “майже повністю знищений”. Від кордону України до Клинців – не менше ніж 43 км.


 





 

Нагадаємо, в російському Курську в районі аеропорту пізно ввечері стався потужний вибух, стовп диму було видно за кілька кілометрів. Відповідне відео публікували очевидці.


 


 

Previous post Штучний інтелект розшифрував структуру понад 200 млн білків
Next post Співачка та блогерка Shadu розповіла, як війна вплинула на її творчість та особисте життя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *