РФ у відповідь на санкції заборонила в’їзд низці британських політиків

РФ у відповідь на санкції заборонила в їзд низці британських політиків

Фото: Getty Images

Росія ввела контрсанкції проти низки британських політиків та журналістів

Москва ухвалила рішення запровадити контробмеження проти низки британських політиків та журналістів, заявили в МЗС Росії.


Росія анонсувала нові контрзаходи у відповідь на санкції Великобританії через російську військову агресію проти України. Правлячий режим РФ ухвалив рішення заборонити в’їзд 39 британським політикам, бізнесменам та журналістам. Про це заявили у міністерстві закордонних справ Росії.


У російському уряді стверджують, що підсанкційні британці “сприяють ворожому курсу Лондона, спрямованому на демонізацію (Росії – ред.) та її міжнародну ізоляцію”.


 


“Як уже неодноразово наголошувалося, згубні дії Великобританії щодо насадження русофобії, поширення недостовірної інформації про нашу країну та підтримку київського неонацистського режиму отримуватимуть адекватну та рішучу відповідь з російського боку”, – сказано в повідомленні.


 


До списку потрапили 12 журналістів, продюсерів та редакторів британських ЗМІ, голова Британсько-української торгової палати Бейт Томс, троє британських бізнесменів, низка депутатів та чиновників Британії та колишній прем’єр-міністр Девід Кемерон.


 


“З урахуванням деструктивного прагнення Лондона під надуманими та абсурдними приводами розкручувати санкційний маховик роботу над розширенням російського “стоп-листа” буде продовжено”, – заявило російське МЗС.


 


 


 


 

Previous post Британські парламентарі відвідають Тайвань – ЗМІ
Next post У Кремлі розробили нову методичку із висвітлення війни проти України – ЗМІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *