5 успадкованих речей, яких не можна віддавати чи викидати, щоб не втратити везіння

Успадковані прикраси чи предмети побуту наділяють своїх нових власників силою, успіхом і щастям.

Є такі старовинні речі, що передаються з покоління в покоління, і вони несуть вкрай потужну енергетику роду. Адже здатні підсилювати й притягувати щастя, талан та фінансове благополуччя. Також отримані в спадок речі можуть служити оберегами чи талісманами для дому. Але їх у жодному разі не можна віддавати. Розповідаємо, які успадковані речі не можна передаровувати чи викидати, щоб не втратити везіння.

Які успадковані речі не можна передаровувати: народні прикмети

  • Перстень чи обручка. Ця річ символізує безкінечність завдяки своїй круглій формі. Здавна наші предки вірили у те, що обручки притягують фінансове благополуччя. Якщо прикраса має коштовний камінь, то її енергетика стає ще потужнішою. Тому цю річ варто тримати вдома, тоді удача, щастя та фінансовий успіх супроводжуватимуть власника все життя.
  • Годинник. Є така прикмета, що годинники дарувати не можна, але їх можна і треба передавати у спадок. Згідно народних прикмет, годинник здатен вбирати в себе енергетику того, хто його носив. Якщо ваш предок був везучим, то вам також варто носити годинник, тоді щаститиме в усьому.
  • Дзеркало. Ця річ також має потужну енергетику. Якщо ваші предки були щасливими та заможними людьми, обов’язково дивіться в таке дзеркало. Воно завжди наділятиме вас енергією багатства та удачі. І в жодному разі не можна дарувати таку річ іншим людям, так ви передаруєте свій талан.
  • Вишиті подушки та рушники. Наші предки вишивали свій одяг не лише для краси. Вони таким чином закладали магічні властивості у вишиті візерунки, які служили оберегами. Якщо у вас є вишиті речі, вам дуже пощастило, не варто їх викидати чи комусь дарувати. Адже вам щаститиме у стосунках і всіх ваших починаннях, якщо ви триматимете їх у домі.
  • Ікона. Тут не важливо, наскільки ікона стара чи цінна. Головне, що вона перейшла вам у спадок. Адже ваш предок, який молився перед образом, передав цій речі часточку своєї душі. Тому нащадки мають можливість отримати силу своїх пращурів для досягнення будь-яких цілей.

Читайте також:

Астрологи назвали наймогутніших людей за знаком зодіаку: в чому їхня таємна сила

Топ-11 сучасних, гарних іноземних імен для дівчаток: вони точно сподобаються батькам

Поведінка розумної жінки: маленькі хитрощі, які змушують чоловіка думати про неї цілодобово

Previous post число постраждалих зросло, серед них – 4 дітей
Next post “Він знав, що я дізнаюся, і знав, до чого це приведе”. Єфросиніна прокоментувала причини конфлікту з Горбуновим