“Він знав, що я дізнаюся, і знав, до чого це приведе”. Єфросиніна прокоментувала причини конфлікту з Горбуновим

“Горбунов у 2019 році був у тебе гостем на “Іспиті”. Ви дуже демонстрували свою дружбу. Але у 23-му році ти написала про Горбунова таке: “Ця людина припинила особисто для мене своє існування ще у 21-му році”. Тебе вже питали про це, але все ж таки – що між вами сталося у 21-му році? Ви ж були близькі.

Єфросиніна заявила, що не хоче коментувати цей конфлікт.

“Я сама з презирством ставлюся до людей, які обговорюють і виносять якісь скандали, як особисті так і професійні, а в нашому випадку це і особисті та професійні. Єдине, що можу сказати, – дуже тупа ця справа, Рома, видавати і демонструвати дружбу напоказ, коли її насправді не існує”, – сказала вона.

“Ви не спілкуєтеся?” – уточнив Кравець.

“Абсолютно ні”, – зізналася ведуча.

Єфросиніна заявила, що ініціатором припинення стосунків стала вона.

“Зважаючи на те, що він зробив, він знав, що я дізнаюся, і знав, до чого це приведе, то, звичайно, перестала спілкуватися абсолютно демонстративно я. Думаю, він і видихнув після цього”, – відповіла ведуча.

Контекст

Єфросиніна у липні 2023 року заявила, що давно не спілкується із Горбуновим. Вона наголосила, що Горбунов перестав для неї існувати ще 2021 року. Причин конфлікту вона називати не стала. Про свій конфлікт із Горбуновим Єфросиніна заявила, реагуючи на скандал, пов'язаний із його наміром зняти серіал за бюджетні гроші вартістю 33 млн грн, прототипом одного з основних персонажів якого став власник ФК “Інгульець”, аграрій Олександр Поворознюк.

У серпні Горбунов в інтерв'ю українській журналістці Аліні Доротюк заявив, що Єфросиніна сказала лише частину правди, і порадив запитати про причини конфлікту, що виник між ними, у самої провідної.

Єфросиніна та Горбунов разом вели шоу “Підйом” на “Новому каналі”. До конфлікту колеги вітали один одного в мережі з днем ​​народження, дружили сім'ями, а також запрошували один одного на дні народження.

Previous post 5 успадкованих речей, яких не можна віддавати чи викидати, щоб не втратити везіння
Next post Ексректору Таврійського університету повідомили про підозру – новини LB.ua