Байден і Трамп мають однакові рейтинги – опитування

Обидва кандидати також досить близькі один до одного за результатами у Північній Кароліні – ключовому штаті, який вирішуватиме долю перегонів.

Головні майбутні кандидати на пост президента США – Джо Байден і Дональд Трамп – мають однакову підтримку у американців: 46% на 46%. Про це у середу, 24 квітня повідомило The Hill із посиланням на результати опитування, проведеного Квінніпіанським університетом.

Зазначається, що навіть коли до опитування включали інших кандидатів в президенти, зокрема Роберта Кеннеді-молодшого, Корнела Веста і Джилл Стайн, Байден і Трамп все одно отримували рівну кількість голосів респондентів: 37% і 37%.

Опитування також показало, що Трампа у сприятливому світлі сприймають більше зареєстрованих виборців, ніж Байдена. 41% виборців, які взяли участь в опитуванні, сказали, що вони позитивно ставляться до колишнього президента, тоді як про позитивне ставлення до чинного президента заявили 37% опитаних.

Інше нещодавнє опитування, проведене Квінніпіанським унверситетом, показало, що обидва кандидати досить близькі один до одного за результатами у Північній Кароліні – ключовому штаті, який вирішуватиме долю президентських перегонів 2024 року. Серед виборців штату Трамп отримав 48% підтримки, а Байден – 46%.

Опитування Квінніпіанського університету проводилося з 18 по 22 квітня, участь у ньому взяли 1 429 зареєстрованих виборців, похибка вибірки становить 2,6 відсоткових пункти.

Нагадаємо, на початку квітня за результатами опитування Reuters/Ipsos Байден не лише мав перевагу над Трампом, а й збільшив її по відношення до попереднього опитування.

А у березні Байден випереджав Трампа в шести ключових штатах.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

Previous post Сунак оголосив про наймасштабніше посилення оборони Великобританії та назвав головний урок війни РФ проти України
Next post “Евертон” сенсаційно завдав поразки “Ліверпулю” в АПЛ – Миколенко отримав моторошну травму (відео)