Наші партнери повинні вже розпочати роботу над наступними пакетами підтримки

Рішення про військову допомогу Україні остаточно ухвалили обидві палати Конгресу США та підписав президент Байден.

Велике спасибі всім, хто просував і підтримував прийняття цього пакету допомоги, особливо спікеру Палати представників США Джонсону, який піднявся над політичною боротьбою, щоб діяти в інтересах Америки та світу, а також президенту Байдену, чия прихильність до України непохитна, як завжди! Приємно бачити республіканців і демократів, а також увесь народ Америки, об'єднаних у загальному бажанні надати практичну і вкрай необхідну підтримку Україні.

Хоча шкода, що знадобилося так багато часу, щоб прийняти цю нову допомогу… Такі затримки неприпустимі під час війни, в якій на коні життя людей, цінності свободи, людської гідності та верховенства права.

Тому наші партнери вже зараз на випередження мають розпочати спільну роботу щодо наступних пакетів підтримки, включаючи плани на 2025 рік. Постачання повинні надходити на поле бою заздалегідь, а не із затримкою у кілька місяців. Президент та військове керівництво сформулювали чіткий перелік потреб для нашої перемоги, і світ має вчасно надавати все необхідне, адже це у наших спільних інтересах.

Ця війна вже відкрила очі світу з багатьох точок зору. Сподіватимемося, що з драми навколо цього пакета будуть зроблені правильні висновки. Авторитаристи можуть існувати і вбивати тільки у світі, де таке можливо, тому слід покінчити з цим злом, яке намагається домінувати. Як кажуть в Америці, United we Stand. Divided we Fall. Разом стоїмо. Поодинці впадемо.

Джерело: Володимир Гройсман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора

Блог відбиває виключно думку автора. Редакція не несе відповідальності за зміст та достовірність матеріалів у цьому розділі.

Previous post Вибори президента у Північній Македонії: два кандидати – новини LB.ua
Next post Конфіскація російських активів у США: Вашингтон може відмовитись від цієї ідеї – AP