РФ намагається купити у Таджикистану боєприпаси для радянських артсистем – ЗМІ

РФ намагається купити у Таджикистану боєприпаси для радянських артсистем – ЗМІ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські захисники масово знищують російську військову техніку

Росіян цікавить 220-мм реактивні снаряди для РСЗВ Ураган, боєприпаси для Піонів і двигуни для БМП-1 та БМП-2.


 

Кремль намагається викупити у республік Центральної Азії боєприпаси для радянських артилерійських систем. Про це 13 вересня повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.


 


Кремль намагається використати у війні проти України ресурси країн Центральної Азії. Передусім РФ цікавить можливість поповнити запаси радянських боєприпасів і запчастин для військової техніки.


 


Недавно федеральна служба з питань військово-технічного співробітництва РФ звернулася до міністерства оборони Республіки Таджикистан із запитом про передачу 220-мм реактивних снарядів для РСЗВ Ураган. Також росіян цікавлять боєприпаси для 203-мм САУ Піон і двигуни УТД-20 для БМП-1 і БМП-2, які у великій кількості зберігаються на військових складах Таджикистану.


 


Крім того, відставним військовим і співробітникам МВС Таджикистану надходять пропозиції підписати контракт із РФ та взяти участь у війні проти України.


 


Розгортається вербувальна кампанія також у Киргизькій Республіці. У чат випускників Бішкекського вищого військового училища надходять повідомлення із пропозицією підписати контракти із РФ або однією із приватних військових компаній. Аналогічний розвій повідомлень шириться по всій республіці у професійних чатах колишніх військових і співробітників МВС.


 

Раніше аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновків, що Іран міг відправити у Росію першу партію безпілотників, розраховуючи на отримання російських військових літаків Су-35.


 


 

Previous post Робот-гуманоїд заявив, що андроїди не планують захоплювати світ
Next post Україна воює з Росією не заради переговорів, а заради перемоги – Кулеба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *