Кадиров про відступ РФ: Це все вкидання та провокації

Кадиров про відступ РФ: Це все вкидання та провокації

Фото: Скриншот

Кадиров вирішив заспокоїти “найгаласливіших”

Російські війська використовують більш тонку стратегію і різні прийоми, зазначив Рамзан Кадиров.


 

Росія не відступає під час так званої “військової спецоперації” в Україні. Про це написав голова Чечні Рамзан Кадиров у Telegram у середу, 14 вересня.


 


 


“Заспокою найгаласливіших і найскептичніших коментаторів. У ході проведення СВО ми ніде і нікуди не відступаємо. Це все вкидання і західні провокації. Не дозволяйте себе дурити. Є такі поняття, як тактика і стратегія. У наших військ вона більш тонка”, – зазначив він.


 


Кадиров нагадав, що російські генерали закінчили військові академії і тому вони “прекрасно знаються на тонкощах військової справи і дають противнику робити тільки те, що вигідно нам”.


 


“Щоб знищити ворожі одиниці, потрібно використовувати різні прийоми: розтягувати його сили, відтягувати, затискати в котел, змушувати вийти в поле або заманювати в пастку. І керівництво армією чудово комбінує всі ці методи”, – стверджує голова Чечні.


 


При цьому Кадиров заявив, що якби його воля, то він би оголосив по всій країні воєнний стан і “застосував би будь-яке озброєння”, тому що сьогодні Росія воює “з цілим блоком НАТО”.


 


 


 


 

Previous post Максим Галкін показав як проводить час за кордоном – видео
Next post Вражаючий успіх ЗСУ: до яких кроків відповідь вдасться Росія?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *