ОК «Південь» підтвердило ще одне контрольне ураження Каховського мосту

Оперативне командування «Південь» підтвердило ще одне контрольне ураження Каховського мосту. Про це йдеться у повідомленні командування, опублікованому у фейсбуці.

За повідомленням, протягом минулої доби українські ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 290 вогневих завдань по позиціях окупаційних сил.

«Вразили понтонну переправу в Новій Каховці, два скупчення озброєння та техніки в Бериславському районі, 3 осередки сил та засобів в Каховському й Херсонському районах, станцію радіоелектронної боротьби в районі Крутого Яру, зенітно-ракетний комплекс «Тор» в Баштанському районі Миколаївщини, колону озброєння та техніки – в Каховці», – інформує командування за підсумками 23 вересня.

Читайте також ISW: український контрнаступ у Херсонській області прогресує

20 вересня у командуванні «Південь» повідомили, що російським військам не вдалося звести альтернативну переправу через Дніпро в районі Нової Каховки і Козацького на Херсонщині – «наведення переправи не витримало вогневого контролю й зупинилося».

Перед цим в командуванні заявили про те, що Збройні сили України встановили вогневий контроль майже над усією Херсонщиною.

Previous post У Міноборони РФ звільнили “головного постачальника”
Next post «Будуть брати пачками». Як жителям окупованого півдня уникнути російської мобілізації?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *