Лукашенко вирушив до Москви на зустріч із Путіним

Лукашенко вирушив до Москви на зустріч із Путіним

Востаннє Лукашенко та Путін зустрічалися 12 квітня у Благовіщенську

У столиці Росії відбудеться зустріч лідерів країн ОДКБ. Захід присвячений 30-річчю підписання Договору про колективну безпеку та 20-річчю створення цієї організації.


Формальний лідер Білорусі Олександр Лукашенко вирушив із робочим візитом до Росії. Про це повідомляє його прес-служба у понеділок, 16 травня.


“У двосторонньому форматі заплановані переговори Олександра Лукашенка з його російським колегою Володимиром Путіним. Однією з головних тем бесіди стануть питання розвитку кооперації та спільна робота над імпортозаміщенням”, – йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що сьогодні у Москві за участю Лукашенка відбудеться зустріч лідерів країн ОДКБ. Захід присвячений 30-річчю підписання Договору про колективну безпеку та 20-річчю створення цієї організації.


“Окрім ювілейної тематики, лідери країн обміняються думками з актуальних питань поточної обстановки в регіоні та світі, обговорять заходи спільного реагування на різнопланові виклики і загрози, що виникають”, – додали в прес-службі Лукашенка.


Раніше Лукашенко захопився українськими бійцями. Він визнав, що ЗСУ завдають “разючих ударів”, і їхня тактика гідна вивчення.



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post Збірні України з футболу виграли Дефлімпіаду та чемпіонат світу серед паралімпійців – відео
Next post Лукашенко хоче уникнути участі у війні через ризик санкцій, помсти України і невдоволення військових – британська розвідка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *