У Держдумі РФ призначили засідання щодо анексії українських територій

У Держдумі РФ призначили засідання щодо анексії українських територій

Фото: Пресс-служба Госдумы РФ

У РФ призначили засідання Держдуми з питання анексії окупованих територій

Наступного понеділка російські депутати мають намір провести пленарне засідання, на якому “узаконять” “приєднання” тимчасово окупованих територій України.


 


Глава Держдуми РФ В’ячеслав Володін 3 жовтня скликає російських парламентаріїв на засідання із приводу “приєднання” окупованих територій України після “референдумів”. Про це у середу, 28 вересня, повідомляють росЗМІ.


 


За словами Володіна, таке коригування є потрібним, аби депутати ухвалили так звані “законодавчі рішення” за підсумками псевдореферендумів на окупованому Донбасі.


 


“Ідеться про перенесення регіонального тижня з 3 жовтня на 10-те, відповідно 3 жовтня, у понеділок, пропонується провести пленарне засідання, початок якого буде о 14.00 для того, аби до цього провести засідання Ради та інші необхідні засідання та комітети відповідно до регламенту Державної думи”, – заявив Володін.


 


За його словами, депутатам Держдуми потрібно “залишитися наступного тижня у Москві” для “ухвалення рішень щодо референдуму на Донбасі, у Херсонській та Запорізькій областях”.


 


 


 

Previous post Росія вже випустила по півдню України понад 30 дронів-камікадзе – ОК «Південь»
Next post США висунули резолюцію щодо “референдумів” РФ в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *