У Міноборони Британії порівняли армію України та РФ

У Міноборони Британії порівняли армію України та РФ

Фото: Getty Images

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес

Глава британського відомства Бен Воллес провів порівняння спорядження, а також підготовки українських та російських солдатів.


 

Українські солдати перевершують якість військових російських військових. Про це повідомив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес в інтерв’ю британському виданню Evening Standard, опублікованому в середу, 12 жовтня.


 


За його словами, кожен український військовослужбовець кращий за російського. Це особливо видно на тлі масштабів втрат, які зазнали професійні військові з РФ, а також залученням Росією до війни десятків тисяч погано навчених мобілізованих.


 


“Якщо ви порівняєте те, що роблять росіяни… це обурливо: мобілізовані війська, відправлені на фронт, які через кілька днів потрапили в полон, погане спорядження, іржаві магазини, якщо взагалі проводилася якась підготовка”, – пояснив британський чиновник.


 


Глава відомства додав, що наразі десятки тисяч українських військовослужбовців проходять п’ятитижневу підготовку у Великій Британії та інших країнах-союзниках.


 


“Безперечно, що простий український солдат кращий, ніж звичайний російський солдат”, – зазначив Воллес.


 


Він додав, що українські війська краще підготовлені до зими, ніж багато російських. Це стосується не лише теплого обмундирування, а й приладів нічного бачення, якісних радіостанцій.


 


 


 


 


 


 

Previous post У Празі відкрилась виставка про Голодомор в Україні 1932-33 років
Next post Влада Житомирщини заявила про роботу ППО «по нерозпізнаному літальному апарату»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *