Спілкування Путіна та Ердогана про “зернову угоду” поки не планується

Спілкування Путіна та Ердогана про  зернову угоду  поки не планується

Ердоган і Путін поки не планують говорити про подальшу долю “зернової угоди”

У Спільному координаційному центрі у Стамбулі уточнюють організацію роботи у зв’язку із припиненням участі Росії у зерновій угоді.


 

Спілкування Путіна та Ердогана через призупинення участі РФ у зерновій угоді поки що не планується. Про це заявив путінський спікер Дмитро Пєсков, передає кремлівське агентство ТАСС.


 


“Контактів Путіна та Ердогана через призупинення участі РФ у зерновій угоді поки немає в планах, заявив Пєсков”, – йдеться у повідомленні.


 


 


Водночас повідомляється, що у Стамбулі уточнюють подальші дії у зв’язку із заявою МЗС РФ.


 


“У Спільному координаційному центрі у Стамбулі уточнюють організацію роботи у зв’язку із призупиненням участі Росії у зерновій угоді, повідомило джерело”, – пише ТАСС.


 


 

Нагадаємо, Росія оголосила, що зупиняє участь у реалізації “зернової угоди” нібито через “теракт” у Севастопольській бухті у суботу вранці. Міноборони РФ оголосило, що метою атаки нібито стали кораблі Чорноморського флоту, задіяні у забезпеченні безпеки зернового коридору.


 


 


 

Previous post стався вибух на подвір’ї будинку, загинула жінка – влада
Next post «Робитимемо все, щоб Росія програла цю війну» – президент Конгресу народів Дагестану в Україні, який воює у складі ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *