Генштаб: РФ готує достроковий випуск курсантів на початок 2023-го

Генштаб: РФ готує достроковий випуск курсантів на початок 2023-го

Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Росія готує нову хвилю мобілізації для поповнення втрат на фронті

У Росії тривають підготовчі заходи щодо проведення чергової хвилі мобілізації.


 

Росія готує нову хвилю мобілізації для поповнення втрат на фронті і проведе достроковий випуск курсантів із військових вишів. Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 30 листопада.


 


За даними Генштабу, для поповнення поточних втрат підрозділів російських військ у першому кварталі 2023 року заплановано достроковий випуск курсантів із вищих військових навчальних закладів РФ.


 


Крім того, у Росії продовжуються підготовчі заходи щодо проведення чергової хвилі мобілізації. Вона запланована на січень–лютий 2023 року.


 


У Луганській області у тимчасово окупованому місті Хрустальний окупанти оголосили про завершення мобілізації. Але, за даними Генштабу, окупанти продовжують патрулювання міста, а на виїздах з населеного пункту проводиться ретельна перевірка всіх охочих виїхати.


 

Нагадаємо, за наявною інформацією, у РФ та на тимчасово окупованих територіях України продовжуються підготовчі заходи щодо проведення чергової хвилі прихованої мобілізації до лав російських окупаційних військ. Призивати на війну в Україну планують з 10 грудня.


 

Previous post ДБР повідомило про підозру заступнику голови Держдуми Росії
Next post Кубраков може стати віцепремʼєром, він іде з посади міністра інфраструктури – Железняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *