Трамп вимагає припинити дію Конституції США

Трамп вимагає припинити дію Конституції США

Трамп зробив чергову гучну заяву

У листопаді Трамп оголосив, що втретє братиме участь у президентських виборах у США.


45-й президент США Дональд Трамп закликав до припинення дії Конституції, що дозволило б скасувати вибори 2020 року і відновити його на посаді президента, після публікацій внутрішнього листування Twitter про роль соцмережі у виборчій кампанії, повідомляє CNN.


“Ви скасовуєте результати президентських виборів 2020 року і оголошуєте ПРАВИЛЬНОГО ПЕРЕМОЖЦЯ, або у вас НОВІ ВИБОРИ? Масове шахрайство такого типу і масштабу дозволяє припинити дію всіх правил, норм і статей, навіть тих, що містяться в Конституції”, – написав Трамп у своїй соціальній мережі Truth Social.


Пост Трампа з’явився після оприлюднення внутрішнього листування працівників Twitter, які свідчать про обговорення в 2020 році публікації таблоїду The New York Post про матеріали, знайдені на ноутбуці сина Джо Байдена Хантера.


У матеріалі розкривається зміст електронних листів, які нібито надсилав Хантер Байден. За твердженням газети, Хантер Байден представив свого батька, тодішнього віце-президента, радника керівництва української енергокомпанії Burisma, до ради директорів якої входив молодший Байден.


Видання стверджувало, що це листування суперечить твердженню Джо Байдена про те, що він не говорив зі своїм сином про його ділові відносини в Україні.


Співробітники юридичного, політичного та комунікаційного відділів Twitter сперечалися про те, чи слід обмежувати поширення статті The New York Post відповідно до політики компанії щодо матеріалів, отриманих шляхом злому. Обговорення відбулося за кілька тижнів до виборів 2020 року, коли Джо Байден балотувався проти Трампа.


Новий власник Twitter Ілон Маск назвав публікацію внутрішніх документів доказом того, що в соцмережі панувала цензура, а її співробітники були упереджені стосовно опонентів Демократичної партії.


Нагадаємо, що у листопаді Трамп оголосив, що втретє братиме участь у президентських виборах у США.



Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post в Кремлі дали поради щодо святкування Нового року – ЗМІ
Next post У ЗСУ пояснили, чому РФ стала рідше застосовувати іранські дрони-камікадзе

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *