В Іспанії перевозили марихуану під виглядом гуманітарки для України

В Іспанії перевозили марихуану під виглядом гуманітарки для України

Фото: Гражданская гвардия Испании

Серед затриманих українці, іспанці, німці та марокканці

Наркотики перевозилися у фургонах, які імітували “караван солідарності”, зазначили іспанські правоохоронці.


В Іспанії правоохоронці затримали 30 осіб за звинуваченням у контрабанді каннабісу, замаскованого під гуманітарну допомогу Україні. Про це повідомила Цивільна гвардія Іспанії.


Вказано, що затримання пройшли у південній автономній спільноті Андалусія. У регіоні Коста-дель-Соль було виявлено групу українців, які збирали канабіс на плантаціях і зберігали його в квартирі в місті Міхас, неподалік Малаги.


Наркотики надходили з усього південного регіону, упаковані у картонні коробки та перевозилися у фургонах, які імітували “караван солідарності”, намагаючись таким чином залишитися непоміченими поліцією та прикордонним контролем.


У ході розслідування було виявлено два зареєстровані в Україні фургони, в яких перебувало 109 кілограмів марихуани. На місці було затримано чотирьох людей.


Загалом під час рейдів у провінції Малага та у південних містах Гранада, Кордова та Севілья поліція вилучила близько 800 тисяч євро, кілька пістолетів та 2500 рослин канабісу. Серед затриманих також були іспанці, німці та марокканці.


Нагадаємо, на початку листопада в Іспанії вилучили найбільшу партію марихуани у світовій історії. Вартість розфасованого наркотику загальною вагою 32 тонни оцінили у 64 млн євро.


У Дніпрі “накрили” нарколабораторію з багатомільйонним обігом



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Previous post Криштіану Роналду гратиме в Саудівській Аравії за Аль-Наср
Next post «Армія Путіна прийшла голодна та бідна» – жителі Снігурівки згадують російську окупацію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *