У Бєлгородській області РФ створять батальйони самооборони

У Бєлгородській області РФ створять батальйони самооборони

Фото: t.me/vvgladkov

У Бєлгородській області РФ вирішили створити батальйони самооборони

Батальйони формуються з тих, хто за станом здоров’я або за віком не може бути призваний у збройні сили.


 

У Бєлгородській області РФ вирішили сформувати батальйони самооборони у прикордонних районах. Про це 6 грудня повідомив губернатор В’ячеслав Гладков.


 


“З перших днів початку спеціальної військової операції зверталася велика кількість жителів Бєлгородської області з необхідністю почати підготовку і формування загонів територіальної оборони або самооборони. Таке рішення ми ухвалили”, – зазначив він.


 


За його словами, формуються кілька батальйонів “з тих, хто за станом здоров’я або за віком не може бути призваний у збройні сили, але має бойовий досвід”.


 


“Досвідчені інструктори, які пройшли велику кількість локальних воєн і мають бойовий досвід, проводять зараз тренування та бойове улагодження загонів на території всіх прикордонних районів Бєлгородської області”, – заявив Гладков.


 


 

Також повідомлялося, що за інформацією американського Інституту вивчення війни (ISW), російська влада створює інформаційні умови для атаки під чужим прапором у Бєлгородській області, ймовірно, у спробі відновити цивільну підтримку війни в Україні.


 

Previous post нова атака на російські аеродроми. Зеленський на Донбасі
Next post Зеленський на Харківщині привітав із Днем ЗСУ військових медиків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *