Лукашенко зустрів Путіна з букетом та короваєм

Лукашенко зустрів Путіна з букетом та короваєм

Фото: Скриншот

Путін і Лукашенко поведуть переговори у форматі віч-на-віч

Російський президент приїхав до Білорусі вперше з червня 2019 року. Програма його візиту буде насиченою.


 


Президент країни-агресора Росії Володимир Путін прибув з одноденним робочим візитом до Мінська на переговори із самопроголошеним лідером Білорусі Олександром Лукашенком. Про це стало відомо у понеділок, 19 грудня.


 


Лукашенко особисто зустрів Путіна в аеропорту. Російського президента вітали короваєм. Також йому піднесли букет квітів. Путін і Лукашенко обнялися і поплескали один одного по плечу. Серед тих, хто зустрічав, був молодший син Лукашенка – Микола. Путін обернувся до нього і потиснув руку.


 



 


Російський президент приїхав до Білорусі вперше з червня 2019 року. Очікується, що програма його візиту буде насиченою. Переговори розпочнуться з розмови у широкому складі. Участь у ній візьмуть глави держав, а також урядовці двох країн, керівники міністерств і відомств. У такому форматі сторони детально обговорять увесь спектр найактуальніших питань білорусько-російської інтеграції.


 


Далі Путін і Лукашенко продовжать переговори у форматі віч-на-віч, після чого, як передбачається, зроблять заяви і дадуть відповіді на запитання журналістів. Згідно з повідомленнями білоруської сторони, у зустрічі лідерів у вузькому складі братимуть участь міністри оборони.


 


 


 


 

Previous post Китай вийшов на перше місце у світі із закупівель ЗПГ
Next post Віруси можуть прискорити початок хвороби Альцгеймера – вчені

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *