в ЗСУ розповіли, чи є серед них ракетоносії

РФ вивела у Чорне море на бойове чергування 16 кораблів, йдеться в повідомленні Військово-Морських Сил ЗСУ в телеграмі 15 січня.

Військові зазначають, що станом на 13:00 у Чорному морі перебуває п’ять носіїв ракет, проте поки невідомо, скільки на них «Калібрів».

Водночас в Азовському морі знаходиться два військові кораблі РФ, а в Середземному – дев’ять. Серед них п’ять ракетоносіїв, загальний залп яких 72 ракети.

14 січня, коли війська РФ завдали по Україні чергового масованого удару, в Дніпрі російська ракета влучила у житловий будинок. Військові кажуть, що це була крилата ракета Х-22. У результаті обвалився цілий під’їзд 9-поверхового будинку, в якому загалом мешкають понад 1100 людей. Влада припускає, що військові РФ цілилися у ТЕС, а влучили у будинок. Кількість жертв може і далі зрости, оскільки рятувальні роботи тривають.

Російські війська під час вчорашньої атаки використали половину з підготовлених до удару «Калібрів» в Чорному морі, повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Previous post Росія відправить на війну бойових роботів
Next post рятувальники вже виявили тіла 23 загиблих

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *