Зросла кількість жертв обстрілу міста Слов’янськ: деталі

Зросла кількість жертв вчорашнього обстрілу міста Слов’янськ. Сьогодні вдень рятувальники дістали з-під завалів тіла ще двох людей. Таким чином наразі відомо про 11-ох загиблих. Ще 21 людина отримала поранення.

Нагадаю, ворог завдав удару по Слов’янську вчора у другій половині дня. Випустив по місту щонайменше сім ракет. Про хід рятувальної операції – далі в сюжеті.

Ворог свідомо завдав удар по житловому кварталу. В цю багатоповерхівку влучила ракета.

Дзвонять їм, телефон чути. Там не дістанеш… У тому під’їзді на третьому поверсі не зайти, там завелено під плитами.

У зруйнованих квартирах були люди. Робили домашні справи, готувалися до свят.

– Зачекайте! А бабуся? Теж там? – Бабуся на кухні! – Бабуся на кухні?! – Так!

Не всі навіть одразу зрозуміли, що сталося.

Лариса, жителька Слов’янська:

Була вдома… Бабахнуло і все – шибки полетіли… Поки в мене тільки шибки полетіли, а там горіло. Я вискочила, поки пожежа, бо мені там нема чим дихати.

Валентина, жителька Слов’янська:

Воно як шарахнуло! Душа вискакувала. Звичайно жахливо! Якщо меблі тремтіли, посуд тремтить, меблі стрибають.

Валентина Степанівна, разом зі своєю чотирилапою улюбленицею – вже була в евакуації. Потім повернулася до рідної квартири. Після підступного удару росіян – жінка знову думає про від’їзд.

Валентина, жителька Слов’янська:

Так треба! Якщо масово евакуюватимуть, то із задоволенням. Ми вже вкотре евакуювалися у Запоріжжі. І зараз. Хто нас захистить тут?

Наші захисники роблять все можливе, аби жави війни не ширились далі територією України. І продовжують мужньо боронити Донеччину від ворога. Мотивації та сил вистачає. Ворогу не допомагає навіть перевага в живій силі та техніці.

Віталій, військовослужбовець Збройних сил України:

Ми успішно тримаємо лінію фронту, не даємо нашому ворогу просуватися вглиб України – саме головне. І поступово накопичуємо – я в загальному говорю – накопичуємо сили, щоб відбивати і звільняти нашу територію від цієї рашистської чуми.

Previous post Сили оборони відбили 40 атак росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках
Next post “Існують певні побоювання щодо довіри між країнами”: Володимир Дубовик розповів, як витік документів Пентагону вплине на відносини США та України (відео)