#ЦПД_пояснює: ⏺ФЛЕШМОБ «УХИЛЯНТ» – НОВА ТЕХНОЛОГІЯ РОЗКОЛУ УКРАЇНИ ▫️Ворог запуст…

#ЦПД_пояснює:

ФЛЕШМОБ «УХИЛЯНТ» – НОВА ТЕХНОЛОГІЯ РОЗКОЛУ УКРАЇНИ

▫️Ворог запустив масштабну інформаційну кампанію, направлену на романтизацію ухилення від мобілізації та самих ухилянтів. Про це також повідомляє ГУР МО.

▫️У ТіkТоk та інших соцмережах поширюються відео від нібито українських чоловіків, які називають себе «ухилянтами» та хизуються красивим життям.

???? «Псевдофлешмоб з хештегом “ухилянт” – чергова ворожа ІПсО. Це класична технологія розколу суспільства, в якій використовується той же принцип, що і в технології розколу за мовою, тільки в цьому випадку ворог розпалює ненависть, нівелюючи конституційний обов’язок», – зазначив лейтенант, керівник ЦПД Андрій Коваленко.

???? За його словами, мета ворога – «дискредитувати мобілізацію, збільшити напругу в українському суспільстві через внутрішнє протистояння, щоб підірвати здатність країни оборонятися».

▪️Частиною цієї кампанії розколу є високобюджетний відеоролик про «дві реальності» українців – ухилянта і мобілізованого, про який раніше повідомляв ЦПД.

‼️Не піддавайтеся ворожим маніпуляціям.

https://t.me/DIUkraine/3699

???? ПТГ FB INST YT TW TT WA

Телеграма
Головне управління розвідки МО України

#ГУРінформує

‼️ «Ухилянт» ― москва проводить чергову інформаційну операцію проти України

???? Останнім часом у ТікТок та інших соцмережах один за одним з’являються ролики, на яких нібито українські чоловіки знімають себе на відео за кордоном на відпочинку…

Previous post Повернувся з-за кордону, щоб вступити до лав ЗСУ: історія захисника
Next post Фіцо заявив, що Словаччина проти вступу України до НАТО. Заговорив за “третю світову” | новини України