На Івано-Франківщині бандити у військовій формі при “огляді” автомобіля викрали 8 мільйонів

На Івано-Франківщині правоохоронці затримали бандитів, які переодягнулись у військову форму та пограбували  водія, який перевозив 8 млн гривень. Про це повідомила Нацполіція.

Група осіб в камуфляжній формі зупинила автомобіль Opel Astra. Під приводом перевірки транспортного засобу “військові” попросили водія вийти з машини. З багажного відділення зловмисники відкрито забрали сумки з грошима. Загальна сума – понад 8 мільйонів гривень.

21-річний прикарпатець, який перебував за кермом, звернувся до поліції. Чоловік повідомив, що “догляд” з “конфіскацією” стався в одному з сіл Івано-Франківського району. “Військові” забрали гроші, які належали 61-річному підприємцю, і які чоловік перевозив. Після чого нападники зникли у невідомому напрямі.

На місце події негайно виїхали керівництво обласної поліції, оперативники Управління карного розшуку, слідчі та спеціалісти-криміналісти Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області.

Особи грабіжників поліцейські встановили за лічені години. Всі четверо – мешканці Прикарпаття. Після пограбування вони спалити камуфляжний одяг, а автомобіль, на якому пересувались, втопили у Дністрі. Після цього зловмисники переодягнулись в цивільний одяг та змінили транспортний засіб.

На Івано-Франківщині бандити у військовій формі при "огляді" автомобіля викрали 8 мільйонів

Невдовзі правоохоронці встановили місцеперебування двох фігурантів. 30-річного та 29-річного зловмисників затримали в автомобілі, коли вони рухались околицею Івано-Франківська.

Їм повідомили про підозру за ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер зловмисникам загрожує до 13 років за ґратами.

Поліція Прикарпаття встановлює місцеперебування ще двох фігурантів. Слідство триває. Про долю викрадених 8 млн грн не повідомляється.

На Івано-Франківщині бандити у військовій формі при "огляді" автомобіля викрали 8 мільйонів

Двох грабіжників затримали

Previous post Їжа СРСР – які смаколики були найпопулярніші у радянські часи
Next post Блискуча операція. Україна збила стратегічний Ту-22М3 І це не єдиний сюрприз | новини України