Смертельна ДТП на Київщині: приголомшливі деталі трагедії

Двоє людей загинули, семеро тяжко травмовані внаслідок аварії на Київщині. Напередодні на трасі Іванків-Радомишль мікроавтобус зірвався у триметрове провалля. Більше про причини цієї ДТП дізналися наші кореспонденти.

Близько 6-ї ранку понеділка мікроавтобус віз 9 людей на роботу. І злетів у майже триметрове провалля на дорозі. Згодом правоохоронці озвучили приголомшливі деталі трагедії.

Яна Єрмоленко, головний спеціаліст комунікації ГУ НПУ в Київській обл.:

Поліцейськими встановлено 2 загиблих – це чоловіки 22 та 35 років – та сім потерпілих, які отримали тілесні ушкодження.

Частину потерпілих доправили в Іванківську лікарню.

Лариса Цуп, директор Іванківської районної лікарні:

Близько 8 години ранку почали доставляти хворих. До нас доставили 5 хворих. Двоє переведені в обласну лікарню, у відділення нейрохірургії, і один пацієнт в 17 лікарню в політравму. Двоє залишилось у нас. Наразі середнього ступеня важкості, проводяться оперативні втручання.

Ще двох чоловіків – 48 та 55 років – прооперували в Бородянській райлікарні.

Зоя Прощенко, лікар-реаніматолог Бородянської центральної районної лікарні:

Перший пацієнт з діагнозом політравма – черепно-мозкова травма, перелом кісток склепіння черепа і перелом обох стегнових кісток, один відкритий. Проведено оперативне втручання, переведений у відділення реанімації, у важкому стані, проводиться переливання крові.

Стан іншого постраждалого – значно складніший, кажуть медики. Крім численних переламів, уражені внутрішні органи.

Олексій Герасименко, ортопед-травматолог Бородянської центральної районної лікарні:

Що супроводжувалось кровотечею. Після стабілізації стану пацієнту відбудеться перегляд подальшої тактики лікування травматичних уражень опорно-рухового апарату. Зараз на часі моніторинг життєвих функцій.

Правоохоронці нині встановлюють обставини ДТП. Попередньо, водій буса не дотримався безпечної швидкості – через це й зʼїхав у прірву. Відомо також, що кермувальник був тверезим і теж зазнав численних травм.

Яна Єрмоленко, головний спеціаліст комунікації ГУ НПУ в Київській обл.:

Наразі поліцейськими відкриті кримінальні провадження, досудове розслідування триває.

Водночас місцеві жителі розповідають: останніми днями тут йшли сильні дощі. Вода могла накоїти лиха, перетворивши колись невеличке джерельце на руйнівний потік.

Константин Фещенко, житель села Оливи:

А тут же дощ пішов і потекла, труба забита. Його і промило. Кажуть, шофер не замітив, а там, може, асфальт на чесному слові висів. – Поїхали подивиться. Труба ціла, забита ким? – Бобром? Я не знаю. Але треба ж перевіряти – раз у двадцять год хоч, щоб протікала. Забита була. І воно промило – там же пісок.

Після трощі – рух транспорту на автошляху Іванків-Радомишль між селами Олива та Старовичі довелося перекрити в обох напрямках. Там влаштували об’їзд.

Previous post Річка Тиса і Дністер — чи багато ухилянтів пробують перепливти та як посилюють охорону
Next post Атака “шахедів” на регіони 23 квітня Повітряні сили: Ми бачили дещо нову тактику новини України