Атака “шахедів” на регіони 23 квітня Повітряні сили: Ми бачили дещо нову тактику новини України

За словами представника ВС, під час атаки ворог намагався розвідати застосування українських мобільних вогневих груп.

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Атака "шахедів" на регіони 23 квітня  Повітряні сили: Ми бачили дещо нову тактику
Робота ППО (Фото: Telegram)

У ніч на 23 квітня російська армія застосувала дещо нову тактику: ворог намагався спрямовувати за різними напрямками один-два “шахеди” з різною періодичністю. Про це представник Повітряних сил Збройних Сил України Ілля Євлаш розповів у ефірі телемарафону.

Євлаш розповів, що поки Україна не отримала допомоги від США – ворог намагатиметься інтенсифікувати обстріл різними методами, як 23 квітня за допомогою дронів.

“Ми бачили дещо нову тактику. Росіяни намагалися спрямовувати за різними напрямками один-два “шахеди” з різною періодичністю, щоб максимально зробити незручною боротьбу з ними”, – сказав він.

За словами речника, під час атаки російські військові намагалися розвідати застосування українських мобільних вогневих груп.

Євлаш також зазначив, що росіяни досить інтенсивно виготовляють та застосовують керовані авіабомби та ракети.

У ніч проти 23 квітня сили протиповітряної оборони збили в межах чотирьох областей 15 із 16 “шахедів”, якими російська армія атакувала Україну.

  • У ніч на 23 квітня Росія вдарила “шахедами” по Одесі: в результаті було пошкоджено будинки і сталася пожежа в житловому секторі. На місці було врятовано понад 30 людей, проте є й постраждалі, зокрема діти.
  • У Києві вночі силами та засобами протиповітряної оборони було знищено всіх ворожих дронів-камікадзе, запущених військами РФ для ударів по українській столиці.

Читайте також: Дев'ятеро постраждалих, пошкоджені будинки: ДСНС публікує кадри після удару по Одесі – відео

Previous post Смертельна ДТП на Київщині: приголомшливі деталі трагедії
Next post США готують жорсткі санкції проти китайських банків новини України