???? Засідання «Рамштайну». Звернувся до учасників. Хоча за пів року, поки ми чекали …

Засідання «Рамштайну». Звернувся до учасників. Хоча за пів року, поки ми чекали на рішення щодо американської підтримки, російській армії вдалося перехопити ініціативу на полі бою, ми все ж можемо зараз не тільки стабілізувати фронт, а й рухатися вперед, досягаючи наших, українських цілей у війні. Кожен із вас розуміє, що буде найбільш ефективним.

Перше: далекобійне озброєння. Жодна частина окупованої території України не повинна залишатися безпечною для окупанта. І я дякую кожному лідеру, чиї рішення вже активно працюють на передовій – Storm Shadow/SCALP та ATACMS.

Друге: повітряний щит. Цього року російська авіація вже застосувала проти України понад 9 тисяч керованих авіабомб. Нам потрібна можливість збивати їхні бойові літаки, щоб вони не наближалися до наших позицій і кордонів. Це можливо. Це так само можливо, як і захистити міста України від російських ракет. Нам терміново потрібні комплекси Patriot і ракети до них.

Третє: артилерія. Багато з присутніх на «Рамштайні» були солдатами, і ви можете собі уявити, що відчувають наші солдати, коли їм просто нічим відповісти на вогонь противника. Співвідношення один до десяти артилерії нашої країни та російської армії надихає Путіна воювати далі. Нашим солдатам потрібна артилерія – достатньо 155-міліметрового калібру, щоб зупиняти російські атаки й проводити наші власні активні операції.

Я дякую кожній країні, яка справді ефективно допомагає в цьому. Я вдячний за вашу підтримку!

Відео завелике

Previous post ППО: Іспанія надасть Україні ракети Patriot – новини LB.ua
Next post В Іспанії підтвердили, що нададуть Україні ракети у Patriot | новини України