ППО збили 4 російські ракети, запущені по Дніпропетровщині і Запорізькій області – ПК «Схід»

Українська протиповітряна оборона 28 вересня збила чотири з п’яти запущених російськими військами ракет, повідомило Повітряне командування «Схід».

«Під час ракетного удару противником застосовано п’ять керованих авіаційних ракет Х-59 з Су-35 по об’єктах Дніпропетровської і Запорізької областей. Підрозділи Дніпровської зенітної ракетної бригади та Нікопольського зенітного ракетного полку знешкодили чотири з них: одну ракету збито в Запорізькій області, одну – в Криворізькому районі, ще дві ракети знищено в районі Синельникова», – йдеться в повідомленні.

За словами голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, внаслідок удару російської ракети в місті зруйнований об’єкт цивільної інфраструктури.

«Окупанти варварськими обстрілами продовжують терор мирних громад і населення. Ввечері, близько 20:40, ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу. Наслідки ракетної атаки: ракети Х-59 – одна ракета збита, інша влучила в об’єкт цивільної інфраструктури. Руйнування значні. Триває ліквідація наслідків», – написав він у телеграмі. Про поранених Вілкул не інформував.

Про збиття російських ракет силами ППО повідомив і голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Сьогодні ППО знешкодила ракети, що були запущені в напрямок Запоріжжя і двох сусідніх великих міст. У кожне місто завдяки нашим захисникам не долетіло щонайменше по дві ракети», – наголосив він.

За даними Генштабу ЗСУ, станом на ранок 27 вересня українські військові знищили 241 російську крилату ракету від початку повномасштабного вторгнення РФ.

Previous post Який одяг приховує зайві сантиметри на талії, розповіла стилістка Марина Матвіїв
Next post До нового списку санкції ЄС можуть потрапити 37 осіб та компаній, які займалися псевдореферендумами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *