Українці пропонують відмовитися від новорічної ялинки у Києві – петиція

На сайті Київської міськради зареєстрували петицію з пропозицією відмовитися від встановлення новорічної ялинки на Софійській площі Києва.

Авторка петиції пропонує витратити гроші на ЗСУ або на допомогу переселенцям.

«Вважаю недоречним встановлювати ялинку=витрачати кошти на її придбання, монтаж, обслуговування та демонтаж. Виділенні кошти доречніше витратити на допомогу ЗСУ чи допомогу ВПО. Розумію, що свято має бути, але нехай воно буде у кожного вдома, а ми як свідомі мешканці столиці в той же час можемо в цьому році обійтися без встановлення головної ялинки країни», – йдеться в петиції.

Також подібна петиція зареєстрована на сайті президента. Автор звернення закликає переглянути фінансування всіх заходів у новорічний період.

«Також вважаю недоречним святкування свят, коли частина країни сидить без світла, тепла та електрики або взагалі знаходиться у зоні бойових дій», – додає автор петиції.

Президент Folk Ukraine Ігор Добруцький, який займався організацією новорічного свята на Софійській площі минулого року, в коментарі сайту realist.online повідомив про підготовки до встановлення головної ялинки країни в Києві. За його словами, вивчаються всі можливості щодо встановлення головної ялинки, обговорюються різні варіанти.

Previous post Цього тижня запрацює новий автомобільний пункт пропуску на кордоні з Румунією
Next post Путін присвоїв звання Героя Росії священнику, якого відспіває патріарх РПЦ Кирило

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *