через російську ракетну атаку у Києві є руйнування в чотирьох районах (фото)

У Києві через російську ракетну атаку є руйнування в чотирьох районах міста – Голосіївському, Солом’янському, Печерському та Дніпровському, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

За його словами, біля Києва знищено 7 повітряних цілей.

«Внаслідок падіння уламків: у Голосіївському районі пошкоджено господарську споруду та автомобіль. Постраждалих немає. У Солом’янському районі пошкоджено приватний житловий будинок, готель. У Печерському районі руйнування готелю, незначні пошкодження прилеглих будівель. Є руйнування у Дніпровському районі», – написав він у телеграмі.

Тимошенко повідомляє, що наразі відомо про одного загиблого та 13 постраждалих. Мер міста Віталій Кличко повідомляв про 11 постраждалих.

Мер Києва Віталій Кличко також повідомив, що у Солом’янському районі пошкоджені будівлі двох шкіл та один дитсадок, ще одна школа пошкоджена в Печерському районі. Постраждалих на цих об’єктах немає.

Читайте також – КМВА: від 24 лютого Росія здійснила понад пів сотні повітряних атак на Київ

Росія завдала масованого ракетного удару по Україні напередодні Нового року. Відомо про вибухи в Києві, є загиблі та поранені. Також вибухи пролунали у Хмельницькому, Запоріжжі та Миколаєві.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

Previous post сили ППО збили більшість ракет під час сьогоднішньої масованої атаки
Next post «Навіть під обстрілами будемо вітати один одного». Херсонці розповіли, як зустрічатимуть новий рік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *