“Жодних доказів”. Гуменюк відреагувала на заклик медійників усунути її | новини України

Представник ОК “Південь” Наталія Гуменюк заявила, що пресцентр не порушував жодних наказів командування

Мілана Головань Мілана Головань

Редактор новин LIGA.net

"Жодних доказів".  Гуменюк відреагувала на заклик медійників усунути її
Наталья Гуменюк (Фото: Facebook)

Керівник об'єднаного прес-центру ОК “Південь” Наталія Гуменюк відреагувала на заклик журналістів усунути її з посади, стверджуючи, що вона перешкоджає висвітленню злочинів російських окупантів, а також бойових дій у Херсонській області. В ефірі Радіо Свобода Гуменюк заявила, що медійники нібито не надали доказів своїм заявам.

“Ми бачимо обличчя захисників Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької областей, але не бачимо осіб захисників Херсонської області. На Херсонщині ми бачимо лише пані Гуменюк”, – написали журналісти у листі військовому керівництву.

“Найкричливішою нагодою” вони назвали заборону заїзду в Херсонську область у підтоплені міста та села в день підриву Каховської ГЕС.

Гуменюк у свою чергу заявила, що медійники нібито не надали доказів і прес-центр ОК “Південь”, за її словами, не порушив жодних наказів командування.

“Те, що закидається про неосвітлення наслідків трагедії Каховської ГЕС – це абсолютна неправда. Тому що було відпрацьовано понад 800 запитів протягом одного тижня у спрощеному порядку, але з урахуванням безпеки операцій”, – сказала вона.

Вона наголосила, що під час війни “ми працюємо над тим, щоб операція та безпека були збережені”.

  • 6 червня 2023 року російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, внаслідок чого затопило десятки населених пунктів, частина яких розташована на тимчасово окупованій території.
  • Газета New York Times заявила, що греблю Каховської ГЕС було знищено вибухом зсередини – вибухівку заклали в тунель в основі конструкції.

Дивіться також: Як виглядає після підриву росіянами Каховська ГЕС та водосховище

Previous post Єрмак вважає, що безпекова угода із США має бути взірцевою – новини LB.ua
Next post Регулювання крипти. Україна орієнтуватиметься на MiCA новини України