Двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині: винних розшукують | новини України

У рамках Вінницької та Одеської областей запроваджено поліцейську операцію

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині: винних розшукують
Фото: Національна поліція України

На Вінниччині, у Гайсинському районі, пострілом з пістолета вбили працівника поліції, ще один отримав поранення. Про це повідомили в Управлінні національної поліції області.

В органі зазначили, що правоохоронці близько 02:00 години ночі зупинили машину для перевірки документів: у машині було двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь правоохоронцям, внаслідок чого загинув 20-річний поліцейський, а його напарник отримав поранення.

Наразі в межах Вінницької та Одеської областей запроваджено поліцейську операцію. Правоохоронці зазначають, що завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити чоловіків, які, ймовірно, причетні до скоєння злочину.

Підозрюваних чоловіків оголосили у розшук. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Місцеві Telegram-канали розповсюджують відео з камер спостереження однієї з автозаправних станцій, де видно обличчя та позашляховик обох ймовірних зловмисників.

  • Увечері 7 квітня у столиці зупинили рух фунікулера, у Київпастрансі заявили про “хуліганський випадок на верхній станції”. Згодом стало відомо, що на станції фунікулера загинув неповнолітній хлопець.
  • ГБР відкрило за цим фактом кримінальне провадження. Правоохоронці затримали чоловіка, ймовірно, причетного до загибелі підлітка. Ним виявився водій Управління державної охорони.
  • 9 квітня Печерський районний суд заарештував водія Управління державної охорони, якому інкримінують вбивство підлітка під час конфлікту на станції київського фунікулера.
Previous post Як вінничани боронять Бушу від кар’єру з видобутку вапняка
Next post Невідомі атакували військову базу в Іраку – Reuters