Зеленський: Виробництво зброї українським ОПК має доповнювати допомогу партнерам | новини України

Президент Володимир Зеленський заявив, що виробництво зброї українським оборонно-промисловим комплексом має щомісяця відчутніше доповнювати постачання озброєнь від союзників. Про це український лідер сказав у вечірньому відеозверненні.

За словами глави держави, 23 квітня він провів розмову із головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським.

“Говорили про те, як посилити наших воїнів у ключових точках фронту. І особлива увага зараз на Донеччині. Вдячний усім, хто дійсно стійкий, хто своєю сміливістю допомагає воїнам на позиціях поруч”, – заявив Зеленський.

Президент також подякував усім, хто працює на оборонних виробництвах у сотнях компаній, які роблять все, щоб “сила України зростала”.

“Українська артилерія, українські ракети, наші дрони, українська техніка, українська амуніція, системи РЕБ, український софт для оборони. Дякую всім, чий внесок допомагає боротися”, – сказав Зеленський.

Український лідер зазначив, що це не менше 300 000 працівників лише на тих підприємствах, які безпосередньо належать до сфери ОПК.

“Дякую і кожну компанію, яка співпрацює з ними та допомагає. Дякую всім партнерам, які допомагають та реалізують домовленості про спільні оборонні проекти. Наше виробництво має щомісяця відчутно доповнювати постачання зброї від партнерів. І саме таку мету ми ставимо щомісяця – більше української зброї” , – Наголосив президент.

Читайте також: Зеленський заявив про “позитивні речі” у виробництві дронів та снарядів

Previous post Розстріл співслужбовців на Південмаші: нацгвардієць отримав “довічне”
Next post Кадиров показав відео зі спортзалу після чуток про свою смертельну хворобу