Пісторіус: РФ виробляє більше зброї, ніж потрібно для ведення війни – наповнює склади новини України

Німецький міністр оборони застеріг від подальших військових амбіцій російського диктатора Путіна

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Пісторіус: РФ виробляє більше зброї, ніж потрібно для ведення війни – наповнює склади
Борис Пісторіус (Фото: ERA)

Німецький міністр оборони Борис Пісторіус заявив, що Росія вже виробляє більше зброї, ніж потрібно для війни проти України – ворог поповнює склади. Його слова цитує видання N-TV.

Пісторіус заявив, що зі збільшенням витрат на озброєння та становлення російської економіки на військові рейки значна частина виробленого більше не йде на фронт, а потрапляє на склади.

При цьому він застеріг від подальших воєнних амбіцій російського диктатора Володимира Путіна. На його думку, Путін може плани подальших ескалацій.

“Ви можете бути наївними і сказати, що він робить це тільки з обережності. Як скептична людина, я б сказав у цьому випадку, що вона робить це, тому що вона має плани або щось може бути”, – сказав міністр оборони. Німеччини.

  • 11 березня Боррель заявив, що європейські запаси зброї вичерпані, і наголосив на необхідності розвивати оборонну промисловість країн ЄС, щоб поповнити власні запаси та продовжувати надавати допомогу Україні.
  • 25 березня Боррель сказав, що Європі необхідно зробити “стрибок уперед” у розвитку оборонної промисловості, щоб відповідати на погрози, з якими ЄС зараз стикається.
  • Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що ЄС створює власні сили швидкого реагування для виконання “конкретних завдань”.

Читайте також: В іспанському уряді заявили, що ЄС і НАТО зараз не готуються “ні до якої війни”

Previous post Україна розпочала переговори щодо угоди з безпеки з Португалією
Next post Xiaomi Su7 розкуповують – продано 75 тисяч екземплярів електрокара всього за 28 днів