На якому напрямі фронту найбільше втрат у Росії | новини України

Спікер ОСГВ “Хортиця” розповів, що воїни десантно-штурмової Таврійської бригади на одному з напрямків знищили понад 300 одиниць техніки

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Євгенія Мазур Євгенія Мазур

Спеціальний кореспондент LIGA.net

85% втрат Росія зазнає на Східному напрямку – ОСГВ "Hortica"
Фото: Генштаб ЗСУ

Російська армія зазнає великих втрат у живій силі та легкоброньованій техніці під час ударно-штурмових дій: у середньому 85% втрат — як у живій силі, так і в техніці — противник зазнає Східного напрямку. Про це ЛІГА.net повідомив речник ОСГВ “Хортиця” Назар Волошин.

Волошин розповів, що важливу роль у тому, що ворог зазнає великих втрат, відіграють мінні загородження та FPV-дрони, які допомагають зупиняти легкоброньовану та броньовану техніку противника.

Він наголосив, що воїни десантно-штурмової Таврійської бригади за шість місяців боїв на одному з напрямків знищили понад 300 одиниць ворожої техніки.

“А це як мінімум три ворожі бригади!” – наголосив він.

За даними Генерального штабу ЗСУ, найбільше атак російських військ минулої доби було на Новопавлівському напрямку – 24, Бахмутському та Авдіївському – по 21, Лиманському – 19.

  • 23 квітня Волошин повідомив, що Сили оборони контролюють переважну частину селища Очеретине на Авдіївському напрямку фронту, південну частину населеного пункту Донецької області під вогненним контролем артилерії української армії.
  • 24 квітня, незважаючи на повідомлення низки західних медіа про нібито захоплення росіянами селища Очеретине, Волошин повідомив, що в межах району тривали бої і ситуація залишалася під контролем ЗСУ.

Читайте також: Вийшов із окупації, щоб не отримувати громадянство РФ: Донецька ОВА поділилася історією чоловіка

Previous post Ворог намагається прорвати нашу оборону: деталі зі східного фронту
Next post Курс долара – банкір розповів яким він буде у травні